Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Att visa intresse för sin partners intresse…

För ett par dagar sedan var det så att det för mig blev en dag då jag var omgiven av en massa hundar. Det var inte min önskan eller tanke att det skulle bli så, men det blev till en väldigt trevlig dag där jag fick se Theresia verkligen njuta av vistelsen hos hennes vän Camilla. Theresia har ett väldigt stort intresse för både katter och hundar, men det är ändå främst hundar som fått lite mer plats i hennes hjärta.

IMG_20160328_120523

IMG_20160328_113040

IMG_20160328_115945

Jag tycker själv väldigt mycket om både hundar och katter men jag skulle inte ha något av dessa i mitt hem om det inte var för just Theresias intresse. När vi träffades var detta något som för mig egentligen var otänkbart då det är en hel del ansvar som kommer med det, där jag kanske på ett egoistiskt sätt prioriterade mig själv och mina behov till en början. Med tiden som jag lärde känna Theresia insåg jag hur mycket det betydde för henne att ha framförallt en hund i sin närhet varpå vi nu har en hund… Ja, vi har två katter också ?

Övrigt som ägt rum under dagen och som tillägnades en annan fantastisk människa var att vi tog bilen vidare till Lekslottet i Tullinge. Theresias vän Camilla har två barn och vi hade planerat att göra sällskap dit för att barnen skulle få leka tillsammans. Som synes ett mycket lyckat besök där… ?

IMG_20160327_163114

IMG_20160327_162807

IMG_20160327_163132

IMG_20160328_122334

Det jag vill säga med detta inlägg är att alla vi människor har olika intressen, och jag tycker det är viktigt att involvera sig själv och visa att det ligger i intresse att vår omgivning ska må bra. Nu kan vi inte göra detta för alla, men vi kan prioritera att göra det framförallt för dom vi älskar. Jag vet själv hur jag känner, hur glad jag blir när Theresia och Nova lyser av glädje för att jag får göra det jag vill. Då är det självklart inte mer än rätt att jag ska visa vilja att lysa och glädjas åt när dom får göra det dom älskar…

Till sist blev det ändå lite mer fokus på ett av mina intressen, det blev alltså ett besök till gymmet där jag kunde genomföra ett ganska bra gympass. Vill väl också tillägga att intresset för träning finns i minst lika stor grad hos Theresia som det gör hos mig.

Som jag brukar säga… Det ligger en stor skillnad i att älska någon, och faktiskt visa att man älskar någon ?

/DMC

Tags : Familjen
Annons

1 kommentar

Lämna en kommentar