Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratSwedish SupplementsUtanför träningen

Födelsedag, en massa UNO, Sweden Grand Prix och giftermål till helgen…

IMG_20160415_181309

Denna vecka har verkligen varit unik… Jag har varit hemma med min kära dotter hela veckan lång då hon fångat något virus som fått henne att hosta ganska illa om kvällarna och nätterna. Dessutom hade jag min födelsedag under torsdagen där jag valde att äta lite “blandat”. Min far kom med Princesstårta och Gifflar, och till kvällen blev det ytterligare en laddning i soffan tillsammans med min Theresia framför en film.

IMG_20160415_181416

IMG_20160415_181433

Sysselsättning för mig och Nova har under veckan blivit ett antal timmars spelande av UNO, Rita & Gissa och Memory. Fantastiskt lustigt att gång på gång inse hur svårt det är att vinna över denna 8-åring (ja, det gäller nog inte bara denna 8-åring). Jag tänkte på det när vi spelade Memory, att nu ska jag verkligen fokusera och försöka vinna. Men nej… Nu har hon gått till sin mamma och det gick inte att undgå att det nu var ännu svårare att lämna över min älskade dotter när man varit hemma tillsammans i fem dagar.

 

As a team…

Som ett team ja… Även om vi atleter tävlar individuellt så anser jag att det är obligatorisk uppbackning från teamkamrater när det väl är tävlingsdags. Denna helg är det Sweden Grand Prix i Malmö och Swedish Supplements atleterna under denna helg är Pia Jansson som tävlar i Body Fitness -163 och Jeanette Johansson som tävlar i Women´s Physique. Jag tycker båda tjejerna är i god form har har chans till fina placeringar.

Pia Jansson ovan…

 

…och här Jeanette Johansson!

 

Utöver fokus på dessa atleter kommer även Swedish Supplements vara på plats på annat sätt och befinna sig i Gymgrossistens monter. Fler representanter från Team Swedish Supplements kommer vara på plats för att svara på frågor och hjälpa er välja rätt kosttillskott. Är du på Sweden Grand Prix i Malmö tycker jag att du bör kika förbi Gymgrossistens monter där du också kan handla Swedish Supplements produkter med 25% rabatt!

Jag önskar självklart samtliga atleter ett stort lycka till, men håller tummarna extra för mina teamkamrater Pia och Jeanette.

 

Och…

Något annat riktigt häftigt som jag bara måste nämna är att ordförande i SKKF Niclas Strömqvist denna helg ska gifta sig med hans Emilia under självaste Sweden Grand Prix. Det kan enligt mig inte bli mer “rätt plats” för dom att göra detta. Niclas har jag nämnt på min blogg tidigare när jag varit och besökt min mor i Oskarshamn. Han driver nämligen det som jag brukar säga är landets mest personliga gym i Oskarshamns kraftsportklubb. Hur som helst, jag var tvungen att ta upp detta då det gör mig väldigt glad att två människor finner varandra på detta sätt… Jag väljer att inte skriva grattis förrän efter helgen ?

FB_IMG_1460740006454

FB_IMG_1460740000796

Inregistreringen är igång och jag önskar att jag kunde vara på plats för att bevittna både tävlingar och bröllopp. Jag får helt enkelt önska lycka här hemifrån Stockholm och Nacka.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar