Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
I gymmetInspired by DaveOkategorierat

Nytt gym, ny inspiration…

Under veckan har jag fått ta del av ett nytt gym som är beläget nära min bostad. Gymmet finns i Hammarby Sjöstad och heter Actic. Många känner nog till denna gymkedja, men alla kanske inte känner till att Actic har köpt Flex, man har alltså förvärvat samtliga anläggningar tillhörande Flex Sports Club. Jag personligen ser att det är ett mycket bra drag av Actic i detta genomförande. Tidigare Flex Sports Club anser jag har en hel del att utveckla och jag tror att Actic och dess ledning (och såklart personalen) besitter kompetens att göra detta. Detta är alltså inte vad jag fått erfara själv utan mer vad jag fått höra om Actic. Det återstår att se hur detta ganska gedigna uppdrag kommer att hanteras. Jag tror i alla fall på framgång i det hela!

_20160609_195618

_20160609_195638

För mig leder ofta nya ställen att träna på till nyvunnen inspiration, dvs om gymmet ifråga är något som tilltalar. Actic i Hammarby Sjöstad är definitivt ett sådant, av flera anledningar. Det är ett stort gym till golvytan och det är även högt till tak vilket möjliggör för bl.a repklättring och andra saker som kan kräva höjd. Dagen till ära var det bl.a triceps på schemat. Vi kan väl vara överens om att jag har ett område för utveckling i att försöka att hålla ihop armbågarna desto mer i denna övning som för mig blivit lite av en favorit ?

PicsArt_06-09-07.27.57

Vi har också hunnit med det fantastiskt roliga i mingolf. Det är något som väcker en hel del nostalgi hos mig och denna gång fick jag dela det med Theresia och Nova. Minigolfen ägde rum i Hellasgården i nacka, en väldigt fin plats för diverse aktiviteter av olika slag.

PicsArt_06-07-08.10.50

Det finns även ett utegym här och varje gång som vi åker hit är det alltid ett par stycken som är där och tränar. Väldigt kul att se så många nyttja möjligheten i detta.

Nu till något helt annat… Jag upplever att jag den senaste perioden upplevt svårigheter att “växa” och lägga på mig muskelmassa. Det är något som jag tycker är jobbigt men samtidigt något som jag måste bemöta med ett öppet sinne och verkligen se lärprocessen i det hela. Mitt sätt att hantera det som sker just nu är avgörande för hur kommande period ger för resultat. I nästa inlägg kommer jag ta upp just detta, dels hur jag tror mig se anledningen till detta dilemma men också hur jag ska närma mig frågan och hur jag ska agera. Jag har nämligen tankar kring testosteron där jag tror att brist på detta är en av orsakerna till det jag upplever hos mig själv.

_20160609_195652

Jag har visserligen inte varit tyngre än den vikt jag bär på nu, men jag hade gärna sett en annan form kopplat till dessa kilon.

På återskrivande kära vänner.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar