Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

Lördag – Äta gott, dricka gott och fokus på att bara vara

Jag är väldigt glad och tacksam för väldigt många saker i min tillvaro. Bland annat är jag tacksam för att jag kan känna efter när min kropp lite säger att “nu är det lite för mycket. Och detta syftar jag att jag har känt mig otroligt sliten i kroppen de senaste två veckorna. Jag misstänker att det är den envisa förkylningen som jag drog på mig för ca två veckor sedan, den som jag också förstår att många andra tyvärr har fått erfara.

Under de kallare månaderna på året upplever jag en viss känslighet i lederna där det stundtals kan vara väldigt smärtsamt att röra mig. Mornarna är värst och det är mina fötter som gör ont. Andra ställen där smärtan gör sig påmind är armbågar och underarmarna. Och det är ju inte helt oväntat att smärtan gör sig allt mer framträdande när jag har en förkylning i kroppen som inte riktigt vill försvinna.

Så, denna lördag tillägnade jag mig själv återhämtning, inget annat. Jag vaknade imorse för att ta min dotter Nova till simträningen som hon väldig fint genomförde. Nästa stopp var att lämna henne på kalas hos sin bästa kompis, vilket sedan ledde till att hon sover över där. Detta ledde till att jag och Theresia rent impulsivt begav oss ut här i Sickla för att leta efter någonstans att äta en senare lunch…

IMG_20170211_154434_408

_20170211_170353

Vi landade på Restaurang Sovel. Vårt första besök där och ett positivt sådant.

Mätta och belåtna rörde vi oss vidare för att njuta av en kaffe på Espresso House i Sickla köpvarter. Denna “Special Brew” var enligt mig inte så special där vanilj och vinbär skulle ta den svarta magin till oanade höjder.

_20170211_170639

Men icke… Theresia smet ifrån kl.17 för att hinna träna. Jag satt kvar en timme till med min gigantiska Special Brew och tog tag i ett telefonmöte med en eventuellt ny atlet till Team B-Strong. Men vi får se vad som händer mer där. Oavsett vad så kan ni räkna med att ni kommer få ta del av utvecklingen i detta.

B-Strong_003

Återhämtningen fortsatte/fortsätter sedan hemma i soffan framför melodifestivalen och med Theresia i mitt knä. Morgondagen söndag tror jag även denna kommer gå enbart till återhämning och det är till och med så att jag funderar att låta kroppen få vila i ytterligare ett par dagar för träning… Att “träna smart”, kan även innebära självkännedom kring när man inte ska träna. Ha en fortsatt trevlig helg vänner!

/DMC

Annons

Lämna en kommentar