Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

En månad kvar idag – Better Bodies Challenge

Det är på dagen en månad kvar till Better Bodies Challenge. Min Theresia kommer att ställa upp och det är nu, fem veckor innan som det för Theresia är dags för oss att korrigera hennes kost ytterligare. För er som följde Theresias resa mot Luciapokalen vet hennes historia där kosten historiskt sett har utgjort svårigheter. Sviterna efter denna period gör sig påminda ibland och ett “strikt” kostschema är inte tänkbart för henne. Det är helt enkelt “dagsmatformen” som styr. Vi hoppas såklart att kunna göra det bästa tänkbara och jag tror på Theresia helhjärtat. Senast skulle jag mena på att det väldigt bra i alla fall…

_20170225_184641

På tal om senast… Då var det en hedrande tredje plats på Luciapokalen som var belöningen efter åtskilliga veckor av fokus på kost och träning för att pricka rätt i formen. Denna gång kommer Theresia representera Swedish Supplements vilket i sig kan öka pressen en aning med tanke på det stora och framgångsrika företaget som det faktiskt är.

Swedish Supplements Svart

Men vi försöker att inte tänka i dom banorna. Vi gör detta som av samma anledning som många andra som söker utveckling. Vi vill utmana oss och växa i oss själva, jag som coach och partner och Theresia som atlet och för den mentala utveckling som kommer i denna resa.

Theresia kommer inom kort även ha en annan roll kopplat till Swedish Supplements, och denna kommer ni bli varse om väldigt snart.

IMG_20170211_154434_408

Så nu fortsätter vi att utvecklas tillsammans, för det är just det jag har som avsikt att göra med denna tjej som ofta imponerar på mig.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar