Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Passagerare i min egen bil… – Fortsättningen

Idag (lördag) tyckte Theresia att jag skulle åka och träna på morgonen. Hon sa att hon hade planerat in saker resterande delen av dagen. Jag lydde hennes råd så jag skulle få till någon träning alls.

För att göra en lång historia kort så har både jag och Theresia gått och varit en hel del tankspridda de senaste dagarna syftat till en händelse som vi inte riktigt kan förstå. Men så är det ibland…och det kan också vara nyttigt att lära sig att dessa situationer uppstår och att man får acceptera dessa.

Theresia har väl noterat att jag varit något annorlunda/frånvarande trots att vi talat en hel del om det som hänt. Och här agerar min älskade sambo ofta på ett väldigt kärleksfullt och omtänksamt sätt…

Så… Jag kom alltså hem från gymmet och hon ville fortfarande inte berätta vart vi skulle åka. Vi satte oss i bilen, Theresia, Nova och jag. Vi åkte först för lämna vår lilla Blanca (våran hund) hos Theresias mamma i Tullinge.

_20170506_220325

Sedan bar det vidare av bort mot Salem och där förstod jag väl lite vart vi var på väg.

Theresia berättade att “så, här dumpar vi dig”. Vi hade hamnat i Salem där min bästa vän Joel bor. Theresia förklarade vidare att hon sett att jag varit tankspridd, så hon han pratat med Joel dagen innan och bestämt med honom att jag skulle komma över. Detta medans hon och Nova passade på att umgås och gå på bio i Heroin City.

_20170506_122652

_20170506_214213

_20170506_214158

Väl hos Joel så är han en person som är förbannat bra att prata med. Han går in helt opartisk i diskussionerna, han lyssnar och ger sin syn på det vi talar om. Ofta bistår han med ett perspektiv som jag kan ha förbisett. Sedan så är det ju alltid lika fantastiskt och givande att sätta mig ner och spöa honom i ett par FIFA matcher ?

_20170506_213956

För mig är det väldigt värdefullt att kunna sätta mig ner med Joel, med PS4 handkontrollen i händerna och lägga fokus på tv:n och detta fängslande FIFA 17. En stund där jag kan koppla bort alla tankar och eventuella problem för en stund för att sedan komma tillbaka “starkare”. Hoppas ni har era ställen som ni känner att ni kan “vila” i för att hämta energi eller för att helt enkelt “pausa” tillvaron för en stund.

Jag fick ju ockås tillfälle att lyssna på Joel lite då han passade på att gnälla lite över den självförvållande smärtan han åsamkar sig. Denna smärta som han utsätter sig för äger rum i en tatueringsstudio där han under ett par sessioner håller på att fylla ena armen med detta artisteri.

_20170506_214018

Så det är två personer jag vill tacka. Det är dels Joel som alltid ställer upp då jag känner att jag vill/behöver prata. Sedan är det såklart min fantastiska Theresia som utgör en obeskrivligt värdefull del i mitt liv. Tack för ditt sätt att visa mig kärlek och omtänke när jag behöver det som mest. Jag älskar dig! ❤️

/DMC

Annons

Lämna en kommentar