Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
HälsaInspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

En lördag och den berömda balansen – Detta är balans för mig

Jag uppskattar helgerna då det är ganska högt tempo på mitt jobb just nu. En fin arbetsplats som absolut kräver energi då det är högt tempo mest hela tiden. Men samtidigt är det väldigt inspirerande och utvecklade det jag har som yrke.

Så.. Sovmorgon betyder inte att jag vaknar “sent”. Det betyder mer att jag ofta vaknar när jag vaknar (idag runt kl.8.15), tar en kopp kaffe och kan sätta mig i soffan med Nova. Det är en viktig stund för mig.

Första aktiviteten blev att strax efter kl.10 åka till SATS. Nova ville till MiniSats och jag och Theresia ville träna. Detta är absolut en “win-win situation”. För egen del blev dagens pass till ett av de bättre på mycket länge.

“Legday” på agendan och den dåsighet jag känner i kroppen nu till kvällen är ett tecken på att det var ett bra genomfört benpass.

Efter SATS besöket bar det av till Stockholm där vi hade ett par ärenden att uträtta. Theresia skulle titta på tyg till hennes nya hobby (hon syr tävlingsbikinis) och jag skulle byta Novas nya skor som gått sönder på tok för tidigt. När vi gjort detta var vi alla hungriga och letade rätt på en restaurang som erbjuder mongolisk/asiatisk buffé. Ni vet en sådan där när man tar kött och sedan steker det på plats. Det blev…ett par portioner för min del.

Kaffet fick jag “förhandla” mig till och var helt avgörande för ett lyckat besök ?

(Väldigt) Mätta begav vi oss hemåt för att ta hundarna till en rastgård här i Nacka som vi nyligen fått nys om.

Det är en fröjd att få se hundarna springa fritt, träffa och leka med andra hundar för att sedan komma hem lika utmattade som jag va efter benpasset tidigare idag ?

Väl hemma igen allihopa sprang Nova ut och lekte en stund medans jag fick lite tid framför FIFA och Theresia testade det nya tyget i symaskinen vid köksbordet.

En dag som minst sagt levererat. Och då är det dessutom (i skrivande stund) en hel del kväll kvar ?

Ha en fortsatt trevlig helg vänner!

/David

Annons

Lämna en kommentar