Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Styrka är något som kan tolkas på olika sätt. I min värld omger jag mig en hel del av tränande individer där begreppet styrka ofta är något som kommer upp kopplat till exempelvis bänkpress eller knäböj. I sociala medier kopplat till fitness är det således inte helt ovanligt att se bilder och videos på hur tungt man kan lyfta. Det är ok såklart, och det är utan tvekan inspirerande att se. Men det är som sagt inte där min styrka ligger…

Jag ser min styrka relaterat till vikterna vara desto mindre anmärkningsvärt i sammanhanget. Och det är såklart också helt ok att det är så. Visst, det skulle vara jättekul att vara stark i gymmet, men det är inte där jag vill lägga fokus på att vara stark.

Jag ser en del av min styrka i att bemöta andra och i min förmåga att hjälpa och stötta individer. Jag vill visa att jag tror på min omgivning. Detta kan vi säga inbegrips i en form av mental styrka, anser jag. En annan del av den mentala styrkan kan vara att inte bara tro på sin omgivning, utan att tro på sig själv och våga sätta sig själv först när det är som nödvändigast.

Jag tror väldigt mycket på det jag gör och de planer jag har för framtiden. Jag har mina förebilder och inspirationskällor i personer som jag vill mena på banar väg dels för mig men också för många andra som siktar på och jobbar för att uppfylla sina drömmar.

Jag tror väldigt mycket på det där bemötandet som jag talar om.

“Be good to others and others will be good to you”

Det handlar mycket om det klassiska “ge och ta”. Försök tillämpa detta tänk så vill jag mena på att dina chanser att lyckas kommer att öka avsevärt.

/David

Annons

Lämna en kommentar