Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Det var inte allt för länge sedan som jag tillsammans med världsatleten Maria Hasselmark planerade in en liten workshop. Datumet satte vi till söndagen den 12:e november. Och jag tror nog att jag talar för oss alla som var där när jag här skriver att det blev till ett par av de mest inspirerande och givande timmar vi upplevt i “fitness” sammanhang.

Tanken från början var att göra detta för en av mina duktiga atleter Helena Ljungström. Men det blev istället, “en poseringssession för Team B-Strong med vänner”.

Det var Helena som jag nämnde ovan, det var min sambo Theresia (Team Swedish Supplements) och en person som ständigt imponerar på mig med sin vilja, nämligen den förra Team B-Strong atleten Linda Sunnefors. En fantastisk person på många olika sätt som alltid kommer vara välkommen tillbaka till Team B-Strong. För Linda är det nu Womens Physique som gäller.

Maria Hasselmark, en världsatlet men enligt mig också en coach i världsklass. En mening som gör sig fullt befogad att använda i sammanhanget, och det visade sig nästan så snart vi klev över tröskeln till salen där vi skulle vara. Jag har träffat Maria förut, men då bara som hastigast i samband med evenemang koppla till fitness.

Det är lätt att notera ödmjukheten i hennes bemötande tillika inställning med ett fokus på välbefinnande och balans i det mentala. Detta är något jag uppskattar och värdesätter väldigt mycket.

Glädje, passion och vilja. Dessa saker skulle jag säga är andra aspekter som utgör Maria till denna coach som jag skulle rekommendera till alla som är ute efter att skapa progression. Det var underbart att se hur hon bara log och njöt hela tiden och verkligen levde sig in i atleternas posering.

Detta för att sedan hitta “allvaret” för en stund och komma med tips och feedback. Alltid med en positiv anda tillika inställning i sitt sätt att vägleda. Självklart har vi tillfrågat henne för ytterligare en session som jag hoppas att vi kan få till innan Helena och Theresia kliver upp i Luciapokalen.

Det var en stor noggrannhet under denna session med en början där vi satte oss ner i lugn och ro och berättade om oss själva och de mål vi hade. Det följdes upp med lite uppvärmning och stretch för att sedan sätta igång med poseringen.

 

Utdelning av B-Strong  teamkläder

Det var det perfekta tillfället att ge Helena de efterlängtade teamkläderna. Jag har som ambition att agera omhändertagande vad gäller mina Team B-Strong atleter. Och att få leverera dessa teamkläder, det är en av dessa saker jag känner att jag vill göra. Tillhörighet och en känsla att ingå i laget är för mig något väldigt viktigt.

Det blev förutom teamkläderna lite av en försmak av det jag har som åtanke att skapa. Nämligen den “klädline” från mitt B-Strong Sweden som jag kommer lansera inom kort.

Jag är ordentligt nöjd med hur den framtagna loggan gör sig bra på plaggen. Både loggan avsedd för atleterna i Team B-Strong såväl som den med bara “B:et” som kommer pryda andra plagg för allmänheten att bära. Sedan vill jag passa på att att tacka Oremic Reklamtryck som hanterade ärendet kopplat till kläderna på ett proffsigt sätt. Tack!

Lita på att ni kommer få redan på när lansering av denna klädline blir aktuell!

/David

Annons

Lämna en kommentar