Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Det finns många anledningar till positiva känslor och många anledningar för mig att vara nöjd just nu. En av de stora anledningarna till detta är att jag igår gjorde klart med en ny atlet till mitt Team B-Strong.

Frida Söderling, en talang på 20 år som har siktet infällt på att tävla i bikinifitness. När det blir av är inte helt klart ännu, men Att det blir av råder det ingen tvekan om. Något som imponerar är det faktum att frida hittade styrketräningen så sent som i början på förra året. Ett intresse som bara har vuxit sig starkare och verkar vara här för att stanna.

När vi skrev kontrakt igår (läs lördag) passade vi på att kika lite på poseringen. Dels av ren nyfikenhet men också för att det kanske kanske kan bli aktuellt för Frida att tävla redan i Better Bodies Challenge i mars. Hon har dansen lite som bakgrund/grund om vi ska prata träning, vilket jag fått erfara kan vara till fördel när det kommer till att “hitta” kroppen poseringen.

Men det helt avgörande för den utveckling som ägde under den lilla poseringssession igår var ändå Theresias sätt att coacha och vägleda Frida. Verkligen imponerande utveckling på så kort tid. Det är bara att titta på “bildserien” nedan så förstår ni vad jag menar…

Vidare tycker jag att Frida är precis rätt person att representera mitt företag B-Strong Sweden och då även Team B-Strong. Hon verkar vara en målinriktad, viljestark och framför en ödmjuk person. Det sistnämnda är det jag värdesätter som mest när det kommer till egenskaper kopplat till en person.

På instagram hittar ni Frida på @fridasoderling om ni vill följa hennes resa där.

Välkommen Frida till Team B-Strong. Det ska bli intressant att följa din utveckling och förhoppningsvis är detta starten på ett mycket fint samarbete!

/David

Annons

Lämna en kommentar