Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Häromveckan stötte jag på en viss Roman Hassas, vilket jag ibland gör när jag tränar på SATS Sickla. För den som inte vet har Roman fina meriter i form av ett antal SM-guld i Atletic Fitness och har efter många år inom just AF nu även provat på Classic Bodybuilding. I dagsläget är han atlet i Gymgrossistens tävlingsteam vilket säger en del då detta team är en begränsad skara med noga utvalda atleter. Vi hann prata en kort stund innan han skulle inleda sitt pass. Han nämnde då han att haft otur med influensan som kommit på återbesök till och från under ungefär en månads period.

Plötsligt kom ämnet biceps in i samtalet, och jag vill minnas att det var jag som tyckte att han kunde låna mig lite av hans biceps. Mina båda biceps är nämligen lika stora som en av hans. Och han är väl en av få som kan göra en “dubbel biceps” med hjälpa av en arm (jag syftar då till den tydliga splitten i hans biceps som syns på bilden nedan).

För en bra dos inspiration ➡ @romanhassas

Vidare var vi helt överens om att oavsett tävlingssform eller offseason så ser det liiiite bättre ut om man är utrustad med ett par bra biceps ?

För att sedan följa upp samtalsämnet ytterligare landade vi i det att vi båda ser till att ha med biceps under ett första pass efter en periods träningsfrånvaro ? Det är intressant tycker jag vilka muskelgrupper vi prioriterar eeftersatt vi varit borta från gymmet. Jag antar att det handlar om att så snabbt och effektivt som möjligt återfinna glädje och motivation… Eller har jag fel?

/David

Tags : Biceps
Annons

Lämna en kommentar