Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
I gymmetInspired by DaveOkategorierat

Välkomna rakt in i hetluften…

Som jag skrev i mitt förra inlägg har jag lärt mig att följa mina drömmar, och detta kopplat just till min satsning i Men`s Physique. Själva tanken att tävla anser jag för min del är ganska sent påtänkt då jag fyller 35 i år. Samtidigt ser jag mig på bara på några år ha kommit en bra bit på vägen. Jag har en fantastisk sponsor i Swedish Supplements som verkligen tror och stöttar mig i det jag gör. Jag har fått förmånen att vara en del av detta forum med målet att nå ut till så många som möjligt.

Hela tanken med att nå ut grundar sig i hoppet om att det ska inspirera många att själva våga fokusera mer på vare sig det handlar om fitness eller allmän hälsa.

IMG_20160201_211127

Jag personligen känner att jag hittat rätt och det är absolut tid för mig att ta steget och debutera. Med mindre än fem veckor kvar känner jag att jag börjar närma mig mitt livs form. Detta är något helt individuellt och det är en kamp mot mig själv som jag nu genomgår. Även om jag vill placera mig så bra som möjligt, så är det mitt intresse att forma kroppen som är i fokus. Och det finns nog ingen större motivator i detta än att ta mig upp på en scen inför en massa människor och visa upp det jag under en lång period har kämpat för.

Ämnet motivation är något som kommer vara återkommande i denna blogg. Det är något jag dagligen arbetar med att hitta hos de individer som utgör fokus i mitt yrke.

IMG_20160106_115348

Veckorna ser olika ut då jag varannan vecka har min underbara dotter hos mig. När hon inte är här blir det väldigt mycket fokus på träningen, och en sådan vecka är det denna vecka.

Beroende på hur man ser det så har det denna vecka blivit tre pass om dagen (måndag till och med i skrivande stund torsdag), trots ett heltidsjobb.

Hur? Jo, ett exempel kan vara torsdagen…

Morgon: Vaknar kl. 05.45 för att sätta mig på motionscykeln 30-40 minuter. Äter frukost och åker till jobbet vi ca kl.07.25 (börjar kl.8.00)

Eftermiddag: Jag slutar kl.16, åker direkt till gymmet för pass 1 med start ca kl.16.45. Bröst och triceps på schemat detta pass. Jag är hemma ca.18.30 och äter middag.

Kväll: Jag hämtar min fantastiska sambo på jobbet kl.19.30 varpå vi infinner oss på gymmet kl.20.00. Denna torsdag blev pass 2 för mig ett hårt magpass följt av 30 minuter ganska intensiv cardio på en motionscykel. Vi är hemma igen strax innan kl.22.00 (kan bli något tidigare också). Jag intar ett lätt kvällsmål som ofta består av ca 8 äggvitor. Innan sänggående tar jag en portion casein och försöker lägga mig för att sova runt kl.23.00.

Jag hoppas på att detta är ett “recept” som kommer ge mig framgångar, framgångar menat på att jag känner mig nöjd över det jag kommer att leverera den 5:e mars i Stockholm.

På återskrivande…

/Dave

Annons

Lämna en kommentar