Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Skillnaden på framgång och framgång är Du Theresia…

IMG_20160209_212540

Att göra det du älskar, med den du älskar skulle jag idag med facit i hand säga är nyckeln till framgång. I alla fall om jag får tycka till…

Theresia är med mig i precis allt jag gör. Kanske inte fysiskt, men mentalt är hon där hela tiden och visar hur mycket hon vill mig välgång i mina drömmar och mål.

Ett par saker som hon tagit tag i de senaste dagarna är bl.a att ta hand om mina händer som tar mycket stryk i träningen. Hon tar hand om mina fötter då det är barfota som gäller på scenen när det väl är dags. Hon har bokat in frisör tid åt mig ett par dagar innan tävling och hon har bokat tandläkartid med tandblekning. Detaljer som gör det mer tryggt för mig, vilket är exakt vad det handlar om.

Spruckna fingertoppar insmorda med Idomin av Theresia. En anledning till den torra huden skulle absolut kunna vara frånvaron av salt i kosten sedan en tid tillbaka.
Spruckna fingertoppar som Theresia smorde in med Idomin. En anledning till den torra huden skulle absolut kunna vara frånvaron av salt i kosten sedan en tid tillbaka.

 

Det jag nämner om trygghet är just hennes egna ord. Jag själv skulle inte ha en tanke på att göra dessa saker för mig själv, men det blir så tydligt hur viktigt det är när hon frågar, “Men skulle det inte hjälpa dig att känna dig tryggare på scenen om vi tar hand om dig såhär?”. Mitt självklara svar är… “Jo…”.

Utöver detta ser hon till att ägna tid till maten för att jag ska få så bra variation som möjligt under denna utmanande diet. När kosten består till största delen av kyckling och broccoli finns det andra sätt att vara kreativ genom olika kryddsammansättningar, örter och såser. Även här är det hon som står för kreativiteten, allt för att Jag ska må bra och för att Jag lyckas.

sketch-1455050743023

sketch-1455050889590

sketch-1455050954509

Jag brukar säga “Vinn kärlek genom att visa kärlek”. Du Theresia vinner sannerligen min kärlek allt mer för varje dag som går.

Tack för den vackra personen du är och tack för ditt sätt att visa mig kärlek. Tack för att du vill ta del av mina drömmar och hjälpa mig i detta. Sist men inte minst, så är Du en stor del av det drömbetonade i vardagen som jag brukar tala om… 

/David

Annons

2 kommentarer

 1. David, du skriver så fantastiskt fint, och jag vill gärna lyfta en viktig del för mig i ett förhållande, och det är just trygghet men även att stötta varandra på bästa sätt.
  För mig är det en självklarhet att det är sånt man gör om man älskar någon och vill sin partner det bästa.
  Och det bästa i ditt fall inför dina tävling, är att ge bästa förutsättningarna, att öva, att eliminera så många faktorer som möjligt som kan bidra till “stress” eller viss obekväm känsla.
  Jag som stått på scen så många gånger, vet hur viktigt det är att känna att alla pusselbitar sitter på plats innan man kliver upp på scenen.
  Då hänger allt “bara” på vad man presterar på scenen. Så nu är det upp till dig att ta möjligheterna nu när du har pusselbitarna.?
  Puss puss ? Theresia

  1. Jag tror inte det är så självklart för alla att göra det du gör för mig. Vi visar alla kärlek på olika sätt och jag måste säga att ditt sätt är något jag uppskattar otroligt mycket. Så tack igen för allt underbart du tillför i min och Novas vardag! 🙂

Lämna en kommentar