Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Swedish Supplements – Utveckling i fokus

Det är spännande att vara del i något som skapar utveckling och det är verkligen ett stort privilegium att få tävla för Swedish Supplements och att ha företaget som sponsor, med allt positivt som det innebär.

 

IMG_20160304_193626

swedishlogo

 

Framgången som företaget står för vill jag mena på ligger i de människor som befinner sig inom detsamma. Samtliga individer som jag stött på har visat på en stor ödmjukhet och vilja att skapa en bra känsla i teamet. Man visar på ett eller annat sätt att man uppskattar och stöttar varandra. Något jag ser är väldigt viktigt för att upprätthålla en god sammanhållning.

 

Nyheter…

Med tanke på det jag skriver om utveckling så vill jag även visa er vad det jag talar om. Bara de senaste veckorna är det ett par saker som jag vill uppmärksamma…

Dels har vi den nya serien som jag tror starkt på men som också är ett också är något avgörande för ett företag som vill hålla sig till den absoluta toppen i denna bransch. Dessa kommer inom kort ⬇

FB_IMG_1458293625679

Vidare har vi andra redan befintliga kosttillskott, men där man valt att utveckla dessa genom att ge fler spännande alternativ av smaker. På senare år har jag noterat behövet och önskan kring smaker och hur detta prioriteras när det kommer till inköp av kosttillskott.

FB_IMG_1458302039471

Swedish Supplements har valt att fokusera på detta utan att tumma på kvalitéten. Man vill skapa unika produkter med kombination som jag skriver om, dvs kvalitét och smakupplevelse. Och jag vill påstå att det hårda arbetet i detta har genererat i väldigt positiva resultat.

HYDRO-AMINO

Min tanke är att kommande måndagar ett par veckor framåt lyfta produkter från Swedish Supplements. Vi kan kalla det för “Måndagsrecension med Dave och Swedish Supplements…” , följt av produkten i fokus. Jag hoppas kunna öka intresse såväl som kunskap kring när, hur och varför produkten ifråga kan hjälpa dig att skapa progression. 

Hur det än är så är produkterna just kosttillskott. Dvs de ska inte ersätta den den befintliga kosten, utan det ska fungera som ett komplement till denna. Väldigt viktig för mig att framföra detta till Er.

Jag ser fram emot att skriva om produkterna och jag hoppas ni ser fram emot att ta del av det jag har att framföra kopplat till dessa.

The Butcher 500g

 

Vi börjar redan nu på måndag. Jag tänkte då gå lite djupare in i den redan omtalade PWO:n “The Butcher”, som kommit i nya spännande smaker.

Stay tuned…

/DMC

 

OBS! Då denna första måndag ägt rum hittar ni recension för “The Butcher” i följande länk:

 http://www.fitnessformen.se/inspiredbydave/mandagsrecension-med-dave-och-swedish-supplements-the-butcher

?

Annons

Lämna en kommentar