Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Måndagsrecension med Dave och Swedish Supplements – “The Butcher”

Butcher pwo

Äntligen måndag och dags för mig att inleda denna “serie” av måndagsrecensioner kopplat till Swedish Supplements. Först ut är alltså “The Butcher” som kommit i två nya häftiga smaker. Den första smaken vid lansering av denna PWO var Battlefield Red, och nu har man alltså skapat två andra smaker som man kallar Zombie Cola och den som jag har hemma för tillfället, Bloody Bull. Personligen tycker jag det är väldigt sköna namn med bra igenkännandefaktor ?

Nedanstående information är hämtad direkt från MM Sports hemsida då jag såg att det också var detta jag ville göra en notis om själv.

Swedish Supplements The Butcher:

  • Innehåller kraftiga NO-stimulerande ämnen som skapar muskelpump och rejält tryck.
  • Innehåller ämnen som hämmar mjölksyran effektivt.
  • Innehåller en starkt uppiggande blandning som ger ett skarpt fokus.
  • Innehåller rejäla doser av alla ämnen – varje portion ligger på 20 gram.

OBS! Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning:
Blanda 20 gram (1 skopa) med 3 dl vatten och intag cirka 30 minuter före träningspasset.

(Jag intar den ca 10 minuter innan jag kliver ut i gymmet, så känn av själv med ett öppet sinne när du upplever att Din kropp svarar som bäst att ta den)

 

Utmärkande egenskaper och unika föreningar

Det som utmärker The Butcher är just det som jag tar upp ovan. När det kommer till NO-stimulerande ingredienser så gillar jag mängden AAKG vilket är något jag anar att jag svarat väldigt bra på innan i andra PWO:s. Men vi ser ju alla olika ut rent fysisk, och inte minst i metabolism, dvs hur kroppen hur våra kroppar hanterar det vi stoppar i oss.

Hur det än så har AAKG sin fördel i träningen på så vis att den vidgar blodkärlen. Hela 3500 mg/portion möjliggör att mer blod kan strömma till muskel vilket är det vi också kan tyda när vi upplever en mer vaskulär synlighet under träningen. Förutom det rent visuella så leder den ökade tillströmningen till att mer syre kan ta sig in i muskeln varpå större möjlighet att prestera mer och bättre och så även större chans för muskeltillväxt.

När mängden AAKG dessutom kombineras med bl.a l-citrullin (2000 mg), kreatin och beta-alanin så vill jag mena på att detta ger precis den effekt som jag är ute efter i en PWO. Med andra ord är detta utan tvekan den vassaste PWO produkten jag haft i mitt skåp där hemma.

Atterhagen på ett av många framgångsrika events kopplat till "The Butcher".
Atterhagen på ett av många framgångsrika events kopplat till “The Butcher”.

 

Något som jag också har tänkt på är mängden koffein som jag vill mena på har ett finger med i spelet då det börjas lyftas vikter och känslan av ökat fokus tilltar allt mer. 250 mg koffein per portion är den högsta dosen som jag själv använt mig av i sammanhanget.

En av mina tankar kring denna PWO är att man efter 1 års arbete lyckats ta fram något väldigt unikt. Jag minns första gången jag använde Atterhagens “Butcher”, och det var inte annat än att jag blev smått förälskad under passet med dess föreningar i kroppen. Sedan att Daniel Atterhagen har en väldigt trevlig och ödmjuk approach tillika inspirerande team kamrat gör det utan tvekan desto mer trevligt att använda produkten i fokus.

PicsArt_03-20-11.25.16

 

“Sale” på MM Sports

För närvarande finns The Butcher och smaken Bloody Bull att hitta på MM Sports till ett väldigt förmånligt pris. Vad gäller smaken var jag till en början något skeptisk till denna som jag i ganska tidigt skede fick ta del av. Men den kom att överraska mig och visade sig vara av väldigt positiv karaktär. Jag brukar inte uppskatta smaken av “energidryck”, men detta var som sagt bra mycket bättre än jag kunnat tänka mig. Precis som det mesta som Swedish Supplements producerar njuter jag även av att hälla i mig denna Bloody Bull.

Jag minns när jag för en tid sedan hade Battlefield Red smaken hemma och effekten den gav, och som väntat har det varit en precis lika skön känsla under de senaste passen med Bloody Bull i kroppen.

PicsArt_03-20-11.28.04

 

Vid ett besök på gymmet var det en kille i omklädningsrummet som var på väg att portionera upp sin PWO i sin shaker, varpå jag passade på att avbryta honom med en tycker jag väldigt god anledning. Jag frågade om han inte ville testa en portion av The Butcher varpå han väldigt snabbt tackade ja på frågan (detta var smaken Battlefield Red som jag hade då). Han sa att han hade hört om den men inte testat den ännu.

Vi var klara med passet ungefär samtidigt där jag var tvungen att fråga hur han upplevde PWO:n. Han nämnde att det var det värsta (läs bästa?) som han varit med om! Med det svaret kunde jag inte göra annat än att ge honom min burk med de sista 4-5 portionerna som var kvar, självklart mot hans ord att köpa en ny burk så snart han använt klart det han fick av mig.

Butcher bilen

Med det sagt både tror och hoppas jag att även du kommer att uppleva detsamma. Så passa på nu när det är “sale” på MM Sports! Här kommer länken igen… Sale på MM Sports

Nästa måndag kommer jag ta upp Swedish Supplements Massive Mass, när var och hur den ska användas ?

/DMC

Annons

Lämna en kommentar