Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Bak/ReceptInspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Hemgjord proteinglass – Tropisk smak med inslag av vanilj

Vilken lördag det var! Jag inledde denna dag med att köra Theresia till jobbet där hon skulle ha en challenge klass. Hon arbetar bland annat som gruppträningsinstruktör och har olika klasser runt om på Actic i Stockholm. Hon är riktigt duktig på det hon gör! ?

När jag lämnat av henne bar det av till min gode vän Joel där dagen verkligen tog fart. Jag ska inte sticka under stolen med att jag är en inbiten “FIFA player” där Playstation 4 är konsollen som används. Jag har en hel del i min vardag med mitt heltidsyrke som pedagog, jag har bloggen, jag har mina klienter kopplat till den online coachning jag bedriver. Jag är fysisk återförsäljare av kosttillskott och jag agerar skribent för Fitness For Men, en tidning som jag anser är landets störst växande just nu kopplat till fitness och hälsa. När jag sätter mig ner och spelar FIFA, vare sig det är med Joel eller på egen hand så kan jag koppla bort allt detta. För trots att det är otroligt roligt och givande allt det jag gör, så kan det vara skönt att “smita undan” lite ibland. Och inte nog med att det blev FIFA, utan han såg även till att köpa hem NHL som är en före detta favorit för mig där det blev en match också. Kanske blir det till att köpa hem detta även för mig då det visade sig att man utvecklat spelet till det positiva. Jag noterade även att en viss Linus Carlén håller spelet varmt om hjärtat. Vem vet…kanske kan jag med mitt Bruins vid tillfälle få visa dig Linus hur det hela ska gå till ?

_20160917_205809

_20160917_205839

Avslutningsvis laddade vi hem FIFA 17 demot och tog en match även där. Det fina var med dagen hos Joel var den fina vinstprocenten jag hade i samtliga spel ?

_20160917_210741

Efter vistelsen hos Joel åkte jag och Theresia till gymmet. Det är speciellt för mig att ges tillfälle att träna med henne då det är inspirerande och motiverande för mig. Sedan att vi kan finnas där för att hjälpa varandra i olika övningar är såklart något väldigt positivt.

_20160917_205746

_20160917_210838

Vi avslutade passet med att genomföra dagens “22 push-ups challenge” ?

 

Enkelheten och Swedish Supplements i fokus

Den senaste proteinglassen blev en sådan hit, både för mig och för andra som tog del av det. Varför inte gå lite i samma spår som sist men ändå utveckla det genom att variera smaksättningen lite? Theresia gjorde denna proteinglass häromdagen och jag kan säga att det återigen blev ett otroligt lyckat resultat. Denna glass är nämligen lika god som den är enkelt att göra ?

_20160917_211026

Ingredienser:

1 banan
1 dl fryst ananas
1/2 dl fryst mango
1 msk kokosflingor
3 msk kokosmjölk
1 portion Whey Protein Deluxe vanilj

 

Tillvägagångssätt:

  1. Finhacka en hel banan och ställ den i frysen i någon timme eller tills den har fryst till lite.
  2. Ta ut bananen och tillsätt ananas och mango och häll i en mixer tillsammans med 3 msk kokosmjölk. Mixa tills det blir en “massa”. Häll även i kokosflingorna i denna massa.
  3. Tillsätt en portion Whey Protein Deluxe vanilj från Swedish Supplements och mixa ner detta i fruktblandningen.
  4. Ställ in i frysen i ca 15-30 minuter (eller avnjut den direkt om du vill ha den lite mer krämig).
  5. För en mer “estetisk look” och ytterligare smaksensation går det bra att toppa med valfri frukt.

_20160917_205916

Som i det förra glassinlägget lägger jag gärna till att det går jättebra att förvara den i frysen om man vill äta den t.ex dagen efter. Men man kan då ta ut den och låta “tina” lite innan för bättre glass upplevelse.

Hoppas det smakar!

/DMC

Annons

Lämna en kommentar