Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Att välja område för fokus – Tänk mer långsiktigt

I det som är just nu måste jag låta mig själv ha tålamod och våga tänka mer långsiktigt. Jag har nu inte tränat sedan i torsdags förra veckan och tänker att nästa träningsdag kommer att bli först på lördag.

Jag har valt att göra på detta sätt just för att jag långsiktigt ska finna vinning i att låta kroppen få vila under denna period. Som jag skrev i förra inlägget är smärtan i mina leder ett tecken på att kroppen inte är helt frisk och då heller inte redo för den belastning som jag både vill och behöver utsätta den för. Det kan vara svårt att fokusera på vila och återhämtning då träningen är en livsstil. Att “plocka bort” detta, även om det bara är för en vecka känns det onekligen märkligt och lite jobbigt.

Ibland kan det helt enkelt vara så att vi behöver avstå från det vi älskar för att sedan kunna återgå och fortsätta skapa framgångar i det vi håller varmt om hjärtat. Vägen till framgång kommer förr eller senare, på ett eller annat sätt att kantas av motgångar. Just då gör vi klokt i att inte ha så bråttom. Skapa en känsla där det är ok att ta ett steg bakåt för att sedan kunna ta två framåt.

Sedan kvarstår ju det faktum att det för mig blir lite extra tid över till FIFA….

_20170213_203201

…och mys i soffan med min Theresia framför en bra film ?

/DMC

Annons

Lämna en kommentar