Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

Låt konkurrensen ta dig framåt…

Jag kommer ihåg känslan när jag spelade hockey som både junior och senior på ganska hög nivå. När tränaren kom in i omklädningsrummet tillsammans med en för oss okänd kille och presenterar honom som en ny spelare i laget. Det var lite som att hela laget höll andan och väntade på att få veta vilken position han spelar på…

De gånger som spelaren ifråga var center, liksom jag kom frågan till mig själv, “Hur duktig är han?”. När vi klev på isen var min blick enbart riktad mot denna nya spelare i ett försök att göra en bedömning om han skulle kunna ta min plats eller ej. Då var det jobbigt, men såhär några år klokare har jag lärt mig att det lämpligaste är att nyttja en sådan situation till min fördel istället.

_20170213_195653

Idag skulle jag kunna göra liknelsen med alla duktiga bloggare, alla duktiga atleter där dessa liksom jag strävar efter att ställa sig på scenen. Ytterligare ett område där jag ser kommande/framtida konkurrens är den konkurrens kopplat till mitt företag. Det finns ett par väldigt stora och etablerade aktörer på marknaden som redan gör det som jag har som avsikt att skapa.

B-Strong_B06

Mitt mål är självklart att göra det minst lika bra…eller bättre! Att dom andra företagen redan finns där, är helt avgörande för min drivkraft och vilja vara en bland dessa. På samma gång som de är konkurrenter så är de också förebilder i det jag avser att göra…

Så mitt lilla budskap till er är att inta en mer ödmjuk approach och uppskatta dina konkurrenter. Jag anser att det är dom som är grunden för ambitionen att skapa progression. Det(!) är något att vara tacksam för.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar