Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Better Bodies Challenge – Motgångarna må vara många, men…

Theresia har haft det något motigt de senaste dagarna. Hennes känsla kopplat till mat och alternativa måltider har varit svåranpassat och hon känner att poseringen inte riktigt har suttit som den ska. Utöver detta har hon en handled som skapat problem för henne. Det är ett dilemma som i hennes fall sitter på ovansidan av handleden, även kallat “ganglion”. Väldigt kortfattat är det ledvätska som läckt ut genom ledkapseln (troligtvis pga överbelastning) och bildat denna blåsa och inflammation som följd.

Ganglion

Det som sker är att den skapar ömhet (och inflammation som nämns ovan) som gör att det på grund av smärta blir svårt att utföra de önskade rörelsemoment som är nödvändiga kopplat till träningen. Ibland försvinner det av sig självt och ibland krävs operation. Hur det blir i Theresias fall får tiden utvisa. Vi måste helt enkelt ta hänsyn till detta i hennes träning och göra det bästa av situationen.

När det kommer till kosten så är det mer historien som gör sig påmind. Variation av proteinkällor har varit helt avgörande då svårigheterna blir allt för påtagliga när det blir en för enformig kost. Sviter från ätstörningen som Theresia hade för flera år sedan? Ja, absolut… Det är främst proteinkällor det rör sig om där vi nu får ta en dag i taget. För att se det positiva med kosten, så går det ofta att lösa genom att Theresia bakar med Swedish Supplements produkter.

_20170316_164111

Denna fantastiska talang hon besitter!

För min egen del så har jag varit hemma med min dotter i två dagar nu då hon dragits med halsont och hosta. Jag kom iväg till gymmet idag (torsdag) då Theresia kom hem mellan två jobb. PWO för dagen inför ett bröst och axelpass blev The Butcher, Battlefield Red flavour. Och självklart blandad i denna grymma MetalShake som jag har med mig överallt.

_20170316_131901

Väldigt tacksamt och skönt att få komma ut lite då det blir mycket inomhus när Nova är sjuk. Jag kan bara tänka mig hur Nova känner… Nu kämpar vi vidare här, och mina områden för fokus är att Nova ska bli frisk och att Theresia ska känna sig trygg i att representera Swedish Supplements i Better Bodies Challenge.

IMG_20170313_120802_386

Vill du vara på plats för att se tävlingarna på Better Bodies Challenge finns biljetter att köpa på följande länk:

Biljetter till Better Bodies Challenge

Önska oss lycka till!

/DMC

Annons

Lämna en kommentar