Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Nyhet från Swedish Supplements – “Joker Edition”

Det är sällan jag blir överraskad, men däremot blir jag mäkta imponerad över hur Swedish Supplements ständigt arbete för utveckling. Man vill alltid ligga i framkant när det kommer till skapandet av kosttillskott.

Nu kommer en nu version av F#cked Up, en bättre version med nytt tilltalande utseende på burken dessutom. Numera går den under benämningen Fucked Up “Joker Edition”! Är innehållet i denna lika vass som den är estetiskt utformad på utsidan så har man garanterat lyckats. Jag ser fram emot att ta hem denna så snart den finns på lager!

PicsArt_03-19-04.02.22

Träningen denna vecka har väl varit sådär (har i och för sig bara gått tre dagar på veckan). Dock så tror jag att jag redan under tisdagens nådde veckans höjdpunkt då jag fick göra en ordentlig nostalgitripp, som jag borde göra oftare framöver.

IMG_20170321_182947_503

Vi var med jobbet och åkte skridskor i Älta hallen där jag som före detta hockeyspelare fick tillfället att snöra på mig skridskorna igen.

En anledning till att det blivit dåligt med träning är att jag haft en hel del jobb utanför jobbet, så att säga. Bland annat så är ett nytt spännande reportage inskickat till Fitness For Men som ni kommer få ta del av i nästa utgåva.

IMG_20170320_194030_584

Sedan är det ett par andra projekt som tagit en del tid att färdigställa. Dessa kommer ni också få ta del av inom kort ? Ett av dessa projekt tillsammans med min fantastiska sponsor Swedish Supplements kommer förhoppningsvis lanseras redan denna vecka. Stay tuned! Ni kommer älska det som kommer härnäst ?

/DMC

Annons

Lämna en kommentar