Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Fitness For Men och “David har ordet” tar farväl…

Strax efter att jag skickat in min text till tidningen kom det till min vetskap att det var den sista av sitt slag.

Det var med full förståelse ett något dystert budskap som jag fick ta del av när man förklarade att det nummer som är i butik nu blir det sista pga av vikande upplaga. Detta sker alltså efter 4,5 år och 45 nummer där jag det senaste året fått äran och möjligheten att utgöra en del i den fantastiska tidningen.

Tack till alla Er som på något sätt stöttat Fitness For Men och tack till alla Er som peppat och uppmuntrat mig kring det jag gjort för -och i tidningen.

IMG_20170520_093807_564

Det har sannerligen varit ett förtroendeingivande uppdrag att få ha “David har ordet” där jag hoppas att jag kunnat nå ut och på något sätt inspirerat och motiverat några av er. Olof, du är den person som jag haft närmast kontakt med och du är också den person som var anledning till att David har ordet skapades. Tack!

Hur det än är kommer fitnessformen.se och min blogg leva vidare. Det ger mig ändå chansen att fortsatt leverera både inspiration och motivation genom detta forum.

Värt att lägga till är hur mina medförfattare i tidningen under en längre period, kanske utan deras vetskap, har agerat förebilder för mig. De jag syftar till är bl.a Niklas Wadman, Robert Kronberg och Martin Löwgren. Så ett stort tack även till Er.

Hur tråkigt detta än må vara med nedläggningen av tidningen och hur gärna jag än hade velat fortsätta författandet så måste jag välja att fokusera på det positiva som sker i min vardag. Jag går ständigt i tankar på hur jag ska utveckla det jag gör. Vad gäller mitt B-Strong Sweden och Team B-Strong så är det två personer som jag nu i veckan kommer presentera för er.

Det(!) ser jag väldigt mycket fram emot!

“Med en positiv mental attityd är chansen större att saker blir därefter”

/DMC

Annons

2 kommentarer

  1. Det var tråkigt att höra! Men du kan ju glädjas över att du har gjort ett väldigt fint jobb och säkert “peppat” mängder av både män och kvinnor med dina tips och det du skrivit!
    Jag är en mycket stolt mor som har följt dig, även om det varit på avstånd!

    1. Ja, det är tråkigt att det blivit på detta sätt. Mitt mål med hela min skrivprocess har ju varit att på något sätt just inspirera och motivera samtliga läsare, så någonstans hoppas jag att jag har gjort detta. Tack för dina ord. Det betyder väldigt mycket för mig att du skriver det du gör!

Lämna en kommentar