Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

Ny atlet – Team B-Strong presenterar stolt…

Luis Perez!

Luis är en person som jag kom i kontakt med på gymmet via en bekant. Han var ute efter ett team då en satsning mot Luciapokalen och Classic Bodybuilding är i full gång.

Vi bokade in ett möte för att ses där avsikten var att vi båda skulle få en uppfattning om varandra. Jag satte mig ner och fick snabbt ett intryck av att det var en väldigt varm och ödmjuk individ jag hade att göra med. Samtidigt fick jag uppfattningen att Luis är en mycket målmedveten person med ett bra mindset för det mål han har i fokus.

_20170520_213459

Så, vem är Luis Perez?

Som jag skrev ovan sätter jag ödmjukhet i första han när det kommer till att ta in atleter i Team B-Strong. Det är “personlig lämplighet” som ska utgöra fokus, oavsett vem jag inleder samarbete med. Det är precis dessa egenskaper som jag känner att Luis innehar. Bara tanken att en dag bli proffs i det han gör beundrar jag väldigt mycket.

_20170520_213252

Han bor i Stockholm med sin fästmö som också har intresse för träning. Luis förklarar sig vara en väldigt målinriktad persons, en glad och positiv sådan.

Något som Luis värderar högt är familj och vänner och att ha dessa nära. Det är viktigt både när man har det jobbigt själv men självklart också att vara där när dom kan tänkas befinna sig i en tuffare period. Utanför träningen uppskattar Luis att vara kreativ i musikens värld där han gärna spelar gitarr. Att rita är en annan sak som fångat hans intresse.

Luis, jag är stolt över att du anslutit till Team B-Strong och att du nu är en del av teamet.

_20170524_194414

_20170520_190435

Jag hoppas kunna vara ett positivt inslag på din resa mot Luciapokalen med allt vad det kan komma att innebära. Välkommen!

/DMC

Annons

Lämna en kommentar