Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Bak/ReceptInspired by DaveOkategorierat

Swedish Supplements Bakery gör succé – Roadtrip till Gymgrossisten Uppsala

Nu har vi haft Swedish Supplements Bakery i flödet under en period. Inte nog med att vår närvaro har gjort sig hörd på Facebook och i sociala medier överlag, utan vi har även varit ute och besökt anläggningar med bakelser från just Swedish Supplements Bakery. De smakprover som vi erbjudit kunderna har varit två olika bakelser i choklad och nu senast en morotskaka. Och som vi brukar lägga till – alltid utan tillsatt socker.

_20170526_151035

Ofta har det varit någon form av “firande” på den plats som vi besökt. Och ibland har det varit folk som först tackat nej till att smaka av bakelserna vi haft med oss. När vi sedan uttryckt att det är socker och glutenfritt, då har dessa tveksamma individer mer än gärna tagit del av bakverken. Och responsen som vi fått har varit så positiv att vi nu varit önskade på flera anläggningar för att visa upp vad man kan skapa med hjälp av bl.a Swedish Supplements produkter.

Det senaste receptet som lades upp på Swedish Supplements Bakery var en morotskaka med följande näringsvärde per bit:

129 kcal
12,9 gram protein
6,7 gram kolhydrater
5,8 gram fett

_20170524_214933

Fullständigt recept hittar ni på just Swedish Supplements Bakery. Vidare känns det både inspirerande och tacksamt att följare uttrycker.

“Tack för en fantastisk sida. Så detaljerat näringsvärde så man vet vad man stoppar i sig”

Det är viktigt för oss att skapa alternativa sätt att baka, möjligheten att baka sockerfritt. Det är så många som besitter både talang och önskan att baka men inte gör detta i den utsträckning man vill. Detta just för att det inte gynnar den fysiska hälsan med tanke på många av de ingredienser som inbegrips i “klassiska” bakverk.

Så, nästa anläggning att besöka är alltså Gymgrossisten i Uppsala. Och detta sker imorgon lördag då jag och Theresia kommer vara där mellan kl.11 14 (observera att det är öppet 10-17).

FB_IMG_1495803761381

Är du boendes i Uppsala eller har vägarna förbi så tycker jag att du ska kika in och se vad det erbjuds för smakprov från Swedish Supplements Bakery, men också andra erbjudanden som Gymgrossisten Butik i Uppsala står för. Välkomna!

/DMC

Annons

Lämna en kommentar