Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
HälsaInspiration och peppInspired by DaveOkategorierat

Inspirera genom att variera… – Besök i Oskarshamn

För närvarande är vi lite på “resande fot”,  jag, Theresia och min dotter Nova. Vi besöker nämligen min kära mor i Oskarshamn. När vi är här, även om det bara blir ett par dagar som nu, vill vi ändå hitta utrymme för träning. Det blir en hel del god mat, för att inte tala om mycket(!) mat vilket också gör att energin är på topp. Dvs ännu större anledning att leta sig till någonstans att träna.

Jag ser gärna möjligheterna i de alternativ som erbjuds när man är ute och reser. Jag uppskattar att lägga min träning i gymmet.

Även om det är liknande utrustning och även om man tillämpar liknande övningar så finner jag inspiration och motivation i det miljöombyte som sker. Men det är klart att man håller ögonen öppna för annan utrustning i det gym man besöker.

Denna gången blev det Actic i Arena Oskarshamn. Något som är bra är att under sommaren aktiverar Actic alla kunders passerkort så det blir tillgängligt att träna på alla Actic center i hela landet. Mycket uppskattat från min sida, och även ett smart drag från denna kedja.

Vad gäller variation skulle jag rekommendera er att ägna en stund och se vilka träningsmöjligheter som finns på den ort, eller för den delen i det land/stad som ni planerar åka till. Det behöver inte vara ett gym. Det kan vara möjlighet till löpning/löpspår, det kan vara utegym som med tiden blivit allt med populärt. Men det kan också vara andra aktiviteter där det är Ditt intresse eller fantasi som styr. Se gärna semestern som en chans att ta den där lilla extra tiden till rörelse. Jag vågar nästan lova, att det kommer bli en ännu mer tillfredsställande känsla att “slappa” och verkligen ha semester med detta inslag av träning.

Semester eller ej så önskar jag er alla en fortsatt trevlig vecka med allt vad det kan innebära ?

/David

Annons

Lämna en kommentar