Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
HälsaInspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Ett inlägg på 10.000 meters höjd och med en hastighet på 931 km/h…

Ja, vad hände? Jag och Theresia sitter i skrivande stund på ca 10.000 meters höjd. Utan tvekan det högsta och snabbaste inlägget jag gjort… Jag sitter med klockren musik i lurarna (just nu Unsteady – X Ambassadors) och mitt välbefinnande skulle jag säga överträffar det “normala” just nu.

Så hur hamnade vi här? Det var ett ganska snabbt beslut som var tvunget att tas för ca två veckor sedan. Min närmaste vän frågade väldigt överraskande om jag ville ha två platser på ett flyg till Marocko med hotell inklusive frukost inberäknat. “Eeeh…”, var nog mitt första “svar”. Jag kollade snabbt upp läget och återkom med svaret “Ja!” lite senare samma dag. Det var ju turligt och tacksamt också att det var inom ramarna för mina och min sambos semesterveckor. Vi kommer bo på Suite Novotel i Marrakech ⭐⭐⭐⭐

Det råkade också bli en impulsiv shoppingrunda inför resan där jag på de flesta plaggen inte ens tagit bort prislapparna. Allt från tröjor, shorts och t.o.m skor ?

Ja, Swedish Supplements är också med på ett eller annat sätt. Gym är högaktuellt att leta upp beroende på hur gymmet på hotellet ser ut. Och såklart var tidningen i fokus just nu med på planet.

 

“Du är så värd detta!”

Vänskap är något jag värdesätter högt. Viljan att få andra i min omgivning att må bra ligger mig nära till hands. Och som man ibland säger – ofta kommer det tillbaka till en själv på ett eller annat sätt. I detta fall kom det verkligen tillbaka “Big time”!

Jag och min sambo Theresia fick alltså denna resa av den person som jag (även innan denna gåva ?) är glad att kalla min bästa vän. “Du är så värd detta! Se till och njut ordentligt!” var hälsningen innan vi klev ombord på planet.

Jag kommer få anledning att återkomma under veckan med lite uppdateringar kring resan. På måndag har vi i alla fall bokat in en guidad tur till Atlasbergen vilket jag tror kommer bli en väldig speciell upplevelse.

Tacksamheten att få göra denna resa tillika chans att vistas i en underbar miljö tillsammans med min Theresia blir nog svårt att sätta ord på (trots min vana i skrivprocessen). Personen ifråga som givit oss denna möjlighet förstår nog vår tacksamhet i sammanhanget. Tack!

/David

Annons

Lämna en kommentar