Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
HälsaInspiration och peppInspired by DaveSwedish SupplementsUtanför träningen

En helg med karaktär – Budo & Fitness Uppsala, Café Opera Stockholm

Den stundande helgen tror jag kommer bli till något extra. Även om det jag syftar till det som kommer äga rum under lördagen vill jag mena på att söndagen blir till en reflekterande dag med såväl träning som vila. Dvs den blir nog bra den också.

Men jag måste också lyfta att det blev till en lyckad fredag(!). Efter jobbet vankades det lite shopping inför helgen där jag otroligt nog tjänade 400 kr! Jag handlade ett par jeans, två tröjor och fick en tröja på köpet (“ta fyra plagg betala för tre”). Så trots att det stod minus nästan 2000 kr på kontot så gick jag därifrån med känslan av att ha tjänat 400 kr ?

En egenskap hos mig som jag vill mena på är en mycket trevlig sådan, men något kostsam ?

Så, under dagen imorgon lördag blir det en tur till Uppsala. Där befinner jag mig för Swedish Supplements räkning och jag kommer bjuda på smakprover och vara allmänt pratglad med er besökare. Det som sker där är att Budo & Fitness öppnar en ny butik vilket självklart bör uppmärksammas.

Kampanjen att ta del av är hela 30%(!) rabatt på SAMTLIGA Swedish Supplements produkter. Eventet är mellan kl.10-17 och jag kommer vara på plats mellan kl.10-15. Jag kommer ha med mig Theresia som ständigt kompletterar mig på bästa sätt i precis  ALLT jag gör! Även idag, trots att hon inte ens var med mig under dagens ryggpass. Förstå då hur bra hon verkligen är ?

När vi är klara i Uppsala brummar vi hem till Stockholm igen. Varför? Jo, för att nyttja en angenäm och mycket uppskattad inbjudan från en viss Kristian Sewén och Ove Rytter. Kl.20.00 kliver vi över tröskeln på Café Opera för att ta del av “Fitnessfestivalen – Warm Up Party”. Och det är precis som det låter…

En (högst troligt) mäktig försmak av vad som kommer att visas på den ännu mäktigare Fitnessfestivalen. Massor av profiler i branschen kommer vara på plats, vilket ni kanske förstår är otroligt inspirerande för en person som mig.

Räkna med att jag återkommer under söndagen med tankar och text, och förhoppningsvis även en hel del bilder från oktober månads bästa lördag, med karaktär!

/David

Annons

Lämna en kommentar