Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
HälsaInspiration och peppInspired by DaveOkategorieratTräningUtanför träningen

Den sanna fredagskänslan – våga ge dig själv beröm

Efter avslutat arbete denna fredag blev det en kort promenad över till SATS i Sickla (jag arbetar 300 meter från SATS).

Min tanke var att fokusera på bröst då denna muskelgrupp uteblev igår torsdag. Men på schemat upplyste Theresia mig att det står ben. Motvilligt accepterade jag förändringen, satte mig på cykeln färgat värma upp inför det stundande benpasset.

Benpasset blev till ett helt ok sådant och det tilltänkta bröstpasset genomför jag gladeligen under lördagen.

Men den sanna fredagskänslan hämtar jag från veckan som varit. Kopplat till mitt yrke har veckan inneburit ett otroligt stort fokus tillika mentalt krävande dagar, men som också lett till framgångar. Så en mycket krävande vecka, men till något väldigt positivt. Vidare var jag och Theresia på Södertörns Tingsrätt under onsdag eftermiddag. Detta var en fruktansvärt ansträngd situation mentalt, men en situation som jag gärna tog mig igenom för att hjälpa en vän som har det väldigt jobbigt just nu.

Jag är stolt över veckans “prestationer”, om man kan kalla det så(?). Framgångarna på jobbet tillsammans med mina duktiga kollegor och stunden i Tingsrätten har bidragit till ett något utmattat huvud denna fredag kväll. Men känslan som jag bär inom mig är att jag gjort allt jag kunnat och att jag/vi faktiskt gjort skillnad på flera plan.

Glöm inte att lyfta dig själv i Din vardag.  Se till allt positivt som Du bidrar med och var stolt över det. Stort som smått…

/David

Annons

Lämna en kommentar