Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Det närmar sig på riktigt nu för Linda som ska tävla för mitt och Theresias Team B-Strong på Better Bodies Challenge. Det är i skrivande stund fem dagar kvar och det ser sannerligen lovande ut för denna härliga människa. Jag är stolt över att ha henne som atlet i teamet, men jag är nog ännu mer stolt över att kunna kalla henne min vän. Jag är övertygad om att min Theresia känner på samma sätt som jag.

Linda anser jag redan nu har överträffat sig själv och visade redan 2-3 veckor innan tävling på en bättre form än när när hon stod på scenen sist. Det ska med andra ord bli intressant att se vad hon tar med sig för form upp på scenen.

Bilderna är tagna två veckor innan tävling och denna bikini är inte den aktuella. Vänta bara tills ni ser hur den är skapad…

Just nu är hon mitt inne i tömningsveckan med ex antal liter vatten att dricka varje dag och med ett tillägg av salt till varje måltid. Det är detta som ska toppa den redan imponerande formen hon och hennes coach har skapat.

 

Mindset att tillämpa…

Ett ämne jag är noga med att lyfta är den viktiga känslan att vi gör detta för att det är roligt. Slutet på en diet kan för många vara ganska otrevlig… Ont i kroppen, “grumlig” i sinnet, ofokuserad i vardagen och en hel del andra saker som skulle kunna uppmärksammas i sammanhanget. Nu kan jag mest relatera till mina egna känslor i detta vilket slutligen återgår till den känslan att se kroppen formas. De stunder som man vet och känner att allt hårt slit man lägger ner ger resultat… Den känslan överträffar tveklöst allt det “jobbiga” som jag nämner ovan.

 

Ej att glömma…

…en av våra andra atleter, Frida som också skulle ha tävlat i Better Bodies Challenge. Frida har de tre senaste veckorna varit sjuk. Det är bland annat influensan som härjat och hon är ännu inte helt frisk. Vi tog beslutet att ställa in satsningen inför Better Bodies Challenge och kommer istället fokusera på Alströmerpokalen. Det känns helt rättvist av anledningen att jag vill hjälpa Frida att skapa den bästa tänkbara versionen av sig själv för att Då få kliva upp på scenen.

Vi skickar krya på hälsningar till Frida och lycka till önskningar till Linda. Dessa två individer tillsammans med övriga atleter i Team B-Strong är oerhört värdefulla för mig och Theresia. Och för er som inte noterat Lindas resa så bifogar jag denna bild…

I veckan kommer jag även presentera en persons som ni ännu inte fått ta del av. Det är alltså ett nytt spännande ansikte i Team B-Strong. Det finns med andra ord en hel del att se fram emot både kortsiktigt och långsiktigt ?

/David

Annons

2 kommentarer

Lämna en kommentar