Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
B-Strong SwedenInspired by DaveSwedish SupplementsTeam B-Strong

“Påsknytt” hos Team B-Strong – Ny atlet Linda Gezelius

Påskhelgen är här och jag skulle vilja dela med mig av lite trevliga nyheter kopplat till mitt och Theresias Team B-Strong.

Vi vill presentera Linda Gezelius som ny atlet i Team B-Strong. Nu är det förvisso  omkring en månad sedan vi hade ett möte med Linda. Vi träffades då för en fika i Nacka forum och för att prata igenom saker och för att få en uppfattning om varandra. Intrycket som jag och Theresia fick var positivt från början till slut.

En glad, taggad och en till synes målinriktad tjej som pratade om både Wellness Fitness och Bikinifitness. Det var en hel del som vi tog upp under samtalet men vi vill väl framförallt lyfta känslan hos mig och Theresia innehållande önskan om en ödmjuk person. Detta känner vi uppfylldes till fullo. Personlig lämplighet, som man brukar säga, står i fokus varpå vi blev mycket glada över att komma överens med Linda att ansluta till teamet.

Linda, som är 26 år, uppskattar en något tyngre belastning i sin styrketräning och har då gärna basövningar som grund.

Det är en tjej som jag förstår är mycket klok i sin träning och arbetar en hel del förebyggande. Det blir nämligen tydligt utifrån hur hon förklarat hur hon metodiskt har med bl.a yoga och stretch som en del i schemat.

Och utöver detta tar hon hand om kroppen även genom idrottsmassage och bindvävsmassage. Hon uppfyller mycket av det begrepp som jag menar på när jag talar om att “träna smart”.

Tränar hon inte spenderas gärna tiden med familjen, hennes sambo Oscar och vänner. Något annat som även faller inom mitt område av intresse är motorcykel. Linda övningskör för att ta MC-kort och kikar gärna på Moto GP, både hemma i soffan såväl som live(!).

Förra året var hon i Prag och tittade på Moto GP och detta år planeras en tripp till Österrike för samma ändamål i fokus. Om jag är avis? Näää… Joooo! ?

Linda är och kommer att bli ett mycket fint tillskott tillika inslag i Team B-Strong och B-Strong Sweden. Du är varmt välkommen Linda och vi ser fram emot att stötta och peppa dig på den resa vi kommer att göra tillsammans!

(Vill ni följa Linda på vägen mot hennes uppsatta mål finns hon på Instagram ➡ l.gezelius)

/David

Annons

Lämna en kommentar