Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

Dags att toppa formen – Alströmerpokalen är nära nu!

Jag vet att jag i senaste inlägget sa att jag skulle skriva om hur jag upplever svårigheter i att “växa och hur mina tankar kring tillväxthormonet testosteron kretsar. Men jag blir nog tvungen att skjuta upp det till nästa inlägg då jag inte kan motstå att skriva lite kort om denna Linda som skapar så mycket progression i det hon gör. Jag vet att det har varit och i detta nu är en tung process, men som sagt, att inleda en resa för att kliva upp på scenen och tävla innebär en något annorlunda struktur till skillnad från om fokus skulle ligga på att gå ner i vikt.

Jag har angivit för Linda hur hon ska förhålla sig då vi nu klivit in i det som kallas tömningsvecka. Tanken är att på tävlingsdagen ska så mycket vätska som möjligt ha lämnat hennes kropp, dvs vi vill att huden ska lägga sig så nära muskeln som möjligt för att visa på definition. Svårigheterna i denna process kopplat till diet och underskott, är att bibehålla så mycket muskelmassa som möjligt under den period som en diet kan äga rum. Inte minst när man går igenom detta första gången. Det är en lärprocess utan dess like att göra något som Linda, Theresia och jag gör nu.

Kika på progression som Linda skapat på bara en vecka! Den översta bilden är nuvarande form och den nedre är tagen för exakt en vecka sedan.

PicsArt_06-12-12.46.00

Måhända har det blivit ett par resor till “solarieöarna”, men de främsta orsakerna till framgången är kontroll av muskulaturen i poseringen samt lite detaljfix i kosten. Oavsett så är det galet imponerande tycker jag! ?

Vi kom idag fram till att vi inte behöver ses och öva posering mer då Linda både ser och känner sig trygg i detta. Vi åker på fredag morgon, så det kommer finnas tid på hotellet om vi vill finslipa lite. Med andra ord kommer ni få se resten av Linda på scenen i Alingsås.

Jag ser otroligt mycket fram emot kommande helg! Frågan är vem som kommer vara mest nervös, Linda…eller Jag? ?

/DMC

Annons

Lämna en kommentar