Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorierat

Det närmar sig Alströmerpokalen för Linda – Träff för kalipermätning och posering

Start på denna vecka och en träff för avstämning med Linda för att se hur hon ligger till såväl fysiskt som mentalt. Det mentala som absolut inte får hamna i skuggan på vägen till scenen och Bodyfitness som hon ska tävla i. Är inte det mentala där, kommer inte det fysiska visa sig från sin bästa sida heller.

För närvarande varvar vi lite med att periodvis ligga lågt på kolhydrater för att sedan ett par dagar ladda på med energi igen i form av utökad mängd ris. Detta för att sedan återigen gå in i en period med lägre på kolhydratsintag igen. Utifrån bilder och i samtal med Linda så skulle jag säga att mitt upplägg har gett resultat där det nästan dagligen nu visar på väldigt positiv utveckling. En daglig dialog med Linda är helt avgörande då det trots allt är hon som känner sin kropp bäst. En ödmjuk, rak och ärlig kommunikation i dessa viktiga sammanhang ser jag alltid som ett vinnande koncept.

Förövrigt har Linda ett Instagram konto där ni kan följa henne på vägen till Alströmerpokalen ⬇?

_20160530_134241

_20160530_134214

_20160530_134304

received_10208391656021457Kalipermätningen talar ett språk. Men som jag sagt, det är inte siffrorna som ska upp på scenen utan Linda och hennes form. Det är ändå bekräftande att se det som framgick av mätningen.

Rent fysiskt är jag inte det minsta orolig. Vi gjorde en “provtömning” häromdagen som gav en bra känsla inför det som komma skall. Nu är det posering och få in den så viktiga ärliga känslan att lysa på scenen som ligger i fokus. Som många tävlande och coacher vet så kan fysiken var av världsklass… Men visar du inte hjärta, glädje och karisma så kommer du ändå inte prestera och få det resultat du är ute efter.

“3 weeks out” Linda! ??

/DMC

Annons

Lämna en kommentar