Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

Häromdagen genomförde jag ett axel och triceps pass på ett gym som jag helt klart har underskattat en hel del.

_20170502_194452

Actic i Årsta har både en fräsch lokal på två våningar samt god serviceinriktad personal. Just denna personliga kontakt, eller snarare möjlighet till kontakt (även om jag inte pratar allt för mycket med gymmens anställda) är viktigare än något annat på alla de gym jag tränar på. Jag har tränat på “obemannade” gym, och det är helt enkelt inte samma sak…enligt mitt tycke.

Hur det än är med detta så hittar vi olika budskap på olika gym. Klart de vill sälja gymkort och att vi ska träna, men somliga har ett sätt som jag anser lämpar sig bättre.

_20170503_131441

Budskapet ovan från Actic Årsta är väl egentligen något som väldigt bra sammanfattar vad det egentligen handlar om. Inte bara texten på skylten i, utan också hur de anställda levererar detta budskap utan att ens säga det. En del av oss njuter mest av den faktiska stunden i gymmet, och andra njuter mer av det som kommer efter, nämligen att ha hälsan och känslan av att både fysiskt och mentalt vara på topp utanför gymmet.

Hoppas ni liksom jag kan se det positiva i sammanhanget och att det är eller kan bli till en livstil tillika synsätt för Er.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar