Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspiration och peppInspired by DaveOkategorieratSwedish Supplements

Helgen och födelsedagen som blev till något ganska oväntat…

Lördagen den 14:e april, min födelsedag och ett besök upp till de goda vännerna Hugo och Martina. Det blev ett impulsivt besök då planerna för kvällen inte var bestämda, dvs inte bestämda mer än att vara hemma och ta det lugnt. Nu blev det en bättre kväll än vad som var tänkt innan, så det tackar jag för.

God mat, fint sällskap och ett för mig oväntat samtalsämne kom upp under kvällen. Eller själva ämnet i sig var väl inte så oväntat då vi är fyra individer som alla är ganska så insyltade i fitnessbranschen, och där vi alla dessutom inberäknas i Team Swedish Supplements. Det var väl att ämnet ifråga riktades till just mig som kom något oväntat.

Frågan…ifråga var Luciapokalen och Hugos planer inför detta. Dessa planer som väldigt uppenbart på något sätt sedan landade i en fråga till mig. Hugo menade på att det skulle vara kul att gå igenom denna process tillsammans med mig för att sedan också tävla tillsammans på Luciapokalen.

Han erbjöd sig att vara mitt bollplank i detta och det gick så långt att vi alltså tog hand…på att jag(!) också ska tävla i Luciapokalen i slutet av detta år.

Jag vet att jag är självkritisk kopplat till min fysik, men är det någon som kan hjälpa mig rent mentalt, att skapa en sundare syn på mig själv och helt enkelt bara köra på nu, så är det just Hugo ⤵

Jag vet att det finns oerhört mycket att jobba på för mig, och det är just det jag kommer att göra nu. Jag har en tanke på hur jag vill ha saker, både träning och kost. Men vi ska sätta oss ner tillsammans för att lägga upp något bra åt mig, så får vi se vart det bär av. Det är som Hugo sa i lördags, bra att ha någon utifrån som petar och lite styr i saker för att inte bli “blind” för viktiga tänkbara och för den delen nödvändiga inslag i sammanhanget. Så målet måste självklart vara att överträffa förra tävlingens form…

Hugo tillsammans med Martina, är ett par av de bättre personerna jag någonsin träffat. Så detta kommer bli galet kul att inleda och få ordning på. Min motivation har redan boostats till minst det fyrdubbla mot vad det var innan ?

Tack för en trevlig och till något som blev en mycket innehållsrik kväll. Och så måste jag passa på att tacka för alla gratulationer som jag fått till mig på alla möjliga forum. Väldigt fint av er! ❤

/David

Annons

Lämna en kommentar