Inspired By Dave
Hälsa & Fitness

IMG_20160220_143716

Ja, även om det blev ett besök till gymmet idag då Theresia skulle träna så togs ett beslut tidigare imorse att jag idag skulle lägga in en vilodag och även ha lite av en påfyllnadsdag i samband med detta. Påfyllning innebär för mig att proteinintaget har varit detsamma som tidigare men att jag har laddat på med mer kolhydrater till varje måltid. Från att tidigare i veckan endast ha ris enbart till måltiden innan pass, blev det denna dag till att lägga till 75-100 gram (okokt) ris till varje måltid. Till middag ordinerades även en fin bit lax som normalt sätt inte är en del av kosten under denna definitionsperiod.

IMG_20160220_202750

 

Grattis i förskott sa hon och räckte över en kartong fylld med plast…och en kalipermätare!

Theresia har alltså köpt en kalipermätare till mig som vi båda kommer ha otroligt stor nytta och glädje av. Ok, den kommer med största sannolikhet bidra till en del arga miner också vid de tillfällen då fakta kring siffrorna inte stämmer överens med önskemålen i framtiden ?

IMG_20160220_151621

IMG_20160220_141809

Bilden ovan visar resultatet på förmiddagens kalipermätning. Det är första gången jag bekantar mig med en siffra under 6% där jag som synes alltså hamnade på 5,48%. Men det är ju som sagt inte siffran som bedöms under tävling, men det är ändå en bra riktlinje på hur jag ligger till i definitionen såhär på dagen två veckor innan Better Bodies Challenge. Jag tänker mig att jag kommer krypa ner en aning till, men det är hur det ser ut på scenen och hur jag för mig där som ändå kommer att vara avgörande.

Full med energi ser jag fram emot att kommande vecka och ta mig an denna på bästa tänkbara sätt. Alltid med fokus på progression.

/DMC

Annons

Lämna en kommentar