Inspired By Dave
Hälsa & Fitness
Inspired by DaveOkategorieratUtanför träningen

Framgånsrik kalipermätning och framgångsrikt kalas

Så har vi nu kommit till måndag vecka 9, och veckan då Better Bodies Challenge faktiskt äger rum. Galet vad fort tiden har gått…

Helgen har varit en sann mix av olika komponenter som gett mig möjlighet att hämta energi. Lördagen blev till en vilodag och en dag just med lite påfyllning av energi där jag ökade på mängden kolhydrater en hel del. Lördag förmiddag bjöd även på en ny kalipermätning, återigen med för mig positiva siffror som visar att det går som det ska.

IMG_20160228_180049

IMG_20160229_111923

4,85 löd alltså siffran denna lördag som veckan innan låg på 5,48. Jag kryper sakta sakta nedåt och det känns och syns på kroppen. Fascinerande detta med att forma kroppen tycker jag…

 

Kalasigt värre med dans och rörelse i 60 minuter innan barnen fick inleda ätandet. Ett väldigt bra och för barnen roligt och uppskattat koncept som jag skulle rekommendera andra familjer att tillämpa.

En annan anledning till denna “vilolördag” var således för att lägga fokus på min dotter Nova som hade kalas på Danshuset.

Precis som det låter när jag skriver att det var på Danshuset, så var det just ett danskalas. En danslärare i form av min Theresia hade koreograferat en dansklass som barnen fick genomföra och som levererade massor av glädje och skratt. Det blev också ett tillfälle för mig att bibehålla karaktär med tanke på allt gott som stod på bordet och ge mig en fortsatt mental fördel i detta “mindgame”, för det är precis vad det är. Jag måste nog erkänna, både för er och för mig själv, att suget inte har varit större än nu, de senaste två veckorna som passerat.

IMG_20160229_065507

IMG_20160229_065702

IMG_20160229_065811

IMG_20160229_065909

Söndagen bjöd ändå på ett bra pass med en hel del energi, vilket är något sällsynt nu på slutet av denna resa.

Nu önskar jag er en trevlig måndag kära vänner ?

/DMC

Annons

Lämna en kommentar